Over CoolBird

Coolbird is een online shop waar het grootste assortiment voor duivensport wordt samengebracht en over het internet wordt verkocht.

De duivensport is een competitieve sport en je wilt als duivenmelker de juiste producten voor je duiven zodat ze altijd in topvorm zijn en optimaal kunnen presteren. Dan ben je bij Coolbird aan het juiste adres. Je kunt er makkelijk en snel alle gezondheidsproducten, supplementen, accessoires en speciale voeding bestellen. We hebben alles in huis om van je duiven winnaars te maken.

We hebben gekozen voor een samenwerking met Group Lataire, een topleverancier met een zeer uitgebreid gamma. Jouw bestelling vertrekt vanuit de magazijnen van Group Lataire rechtstreeks naar de klant van Coolbird.

Je wilt natuurlijk alleen maar het beste voor jouw duiven en wij als liefhebbers begrijpen dat. Volg ons en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de duivensport. Je kunt ons volgen via de sociale media. Wens je meer te weten of heb je vragen, dan kan je ons altijd contacteren.

Coolbird - Your favorite online shop.

Heb je deze video al gezien?